Barley Flakes, Teman Baik Sarapan Anda !

Minuman bijirin barley bernutrisi dan mengenyangkan tanpa kandungan gula putih

Produk pertama yang menggabungkan barley dan santan

Adakah anda salah seorang dari ciri berikut ?

Nak sediakan sarapan cepat dan mudah

Tiada selera makan

Takut gemuk kalau makan

Mempunyai masalah fokus di tempat kerja/sekolah atau mengantuk

Risau nak minum sebab ada penyakit 3 serangkai, diabetes, kanser?

HAA JANGAN RISAU !!!

Barley Flakes OCOC bebas dari 6 P 

  • Pengawet

  • Pewarna

  • Makanan Proses

  • Nasi Putih

  • Gula Putih

  • Tepung Putih

Tak perlu risau Barley Flakes OCOC tidak memberikan mudarat kepada mereka yang mempunyai sejarah penyakit kronik.

Ini 5 bahan PREMIUM Barley Flakes OCOC

Barli Panggang

  • Kaya dengan serat
  • Bantu untuk kenyang sepanjang hari

Beras Perang

  • Beras dikisar halus
  • Mesra diabetes 

Chia Seed

  • Kaya dengan antioksidan
  • Bantu tingkatkan metabolisma badan

Gula kelapa

  • Pemanis semula jadi yang dapat membekalkan antioksida dari polyphenol

Santan

  • Mempunyai asid laurik untuk bunuh bakteria

Testimoni pencinta Barley Flakes OCOC

Saya nak cepat bila pergi kerja. Senang, cepat dan mudah bila ada barley flakes ococ ni.

Puan Isma
Ampang

Alhamdulillah ayah saya suka. Bila pagi je dia selalu takde selera makan. Ayah saya siap suruh beli lagi 🙂

Encik Abd Rauf
Klang

Sedap saya suka. Tak rasa muak barley pun. Nak buat overnight barley pun best.

Puan Saida Abdullah
Batu Pahat

Ye memang boleh kenyang consume barley ni. Saya tak perlu lagi makan nasi lemak, roti canai, teh tarik yang berminyak dan manis tu.

Encik Azrul
Seremban

Apa specialnya minuman Barley Flakes OCOC

01

Mengenyangkan

02

Ringkas, senang dan cepat

03

Bantu naikkan metabolisme badan

04

Sesuai untuk pesakit diabetes

Siapa pengasas OCOC

Dr Rizal Abu Bakar

Merupakan seorang Clinical Health Psychologist. Pernah menjadi ahli psikologis klinikal di PPC Worldwide Canberra, Australian National University dan University Pennsylvania. Beliau pernah bekerja sebagai penyelidik dan sleep scientist di Canberra Sleep Laboratory. Beliau juga pernah dijemput ke Harvard Medical School pada tahun 2010 untuk menerima latihan dalam bidang Otak dan Tidur.

Apa kata pengguna Barley Flakes?

DAPATKAN BARLEY FLAKES OCOC SEKARANG !

Jadikan, BARLEY FLAKES OCOC makanan harian anda!

PAKEJ FAMILY

RM180

PAKEJ DUO

RM120

PAKEJ SINGLE

RM60

Nak Lebih Sedap Dan Kenyang Lebih Lama? Gabungkan Barley Flakes dengan OCOC Vegan!

01

Minuman coklat tanpa gula putih

02

70% dark coklat, santan, gula kelapa dan gingko biloba

03

Bantu naikkan metabolisme badan

04

Sesuai untuk pesakit diabetes

FAMILY BREAKFAST

RM250

KOMBO BREAKFAST

RM125

DIIKTIRAF HALAL JAKIM

DIYAKINI SELAMAT 

ANUGERAH  & PENGIKTIRAFAN

Soalan yang sering ditanya

  1. Tuangkan 165ml air panas 
  2. Koyakkan & tuangkan serbuk Barley Flakes OCOC ke dalam cawan/gelas
  3. Kacau sehingga sebati dan biarkan selama 3-5 minit supaya barli lebih empuk.
  4. Barley Flakes OCOC sedia untuk dinikmati

Seawal umur 3 tahun sehingga warga emas sesuai minum. 

Dicadangkan minum pada waktu sarapan.

Ya, penghidap diabetes sesuai untuk minum Barley Flakes OCOC.

Ya, boleh minum kerana Barley Flakes OCOC bebas 6P (pengawet, pewarna, proses makanan, nasi putih, gula putih, tepung putih).

Assra Marketing Sdn. Bhd

PT 1120 Jalan Ahmad TG, Ahmad Panglima (Queenspark), Kg Tanjung Chat, 15300 Kota Bharu, Kelantan